Ons Succes

Climb2Success is sinds 2012 gevestigd in Den Haag. Voor eigenaresse Norella Verwoord-Louisa is haar administratiekantoor en advieskantoor een natuurlijk vervolg op een carrière, waarin financiële expertise onlosmakelijk verbonden was met aandacht voor synergievorming en samenwerking.

Verwoord behaalde in 1993 op Curaçao haar graad als Bachelor in Accounting. Zij won met haar scriptie  over de  gevolgen van de introductie  van de Wet Toezicht  Verzekeringswezen, de Coopers & Lybrand Prijs 1993/1994. Daarna volgde zij  de deeltijd controllersopleiding aan de  Nyenrode Business Universiteit in Breukelen.

Op Curaçao werkte zij onder meer als interne accountant voor KPMG. Later als senior fund administrator bij Mees Pierson. Vervolgens als consulent managementtrainingen en businessplannen voor het MKB en familiebedrijven bij Van Ramshorst & Co en tot  slot als accountmanager kredieten grote- en middelgrote bedrijven bij ABN AMBRO.

In Nederland werkte Verwoord als controller van een kwaliteitszorgbedrijf  waar zij  verantwoordelijk was voor de planning & control activiteiten van twee bedrijfsonderdelen, 9 business unit managers en het management team van de vestiging Rijskwijk ZH. Daarna vervolgde zij haar carrière als financial accountmanager bij een trustkantoor op Schiphol. Zij verzorgde daar de financiële rapportages, belastingaangiften en investeringsoverzichten voor vennootschappen volgens de International Financial Reporting Standards (IFRS) en Dutch Generally Accepted Accounting Principles ( Dutch GAAP).

Wilt u ook een solide financieel advies voor uw bedrijf? Ga dan naar Climb2Success.
Bel met een van onze Financiële adviseurs op 0628250166 voor een afspraak. Veel bedrijven gingen u voor.

CALL ME
+
Call me!