Climb2Success. De expert in financiële oplossingen

Climb2Success is dat andere administratiekantoor. Wij nemen u de zorg van uw financiële administratie uit handen. Maar we doen meer. Ons bureau biedt u financiële diensten gecombineerd met interculturele business scan, training en mentoring trajecten binnen uw organisatie. Bent u een ZZP’er, MKB’er of multinational? Nederlandstalig of anderstalig? Bij ons is uw online boekhouding in goede handen. En ook nog voor een aantrekkelijk tarief vanaf € 85,- (exclusief btw) per maand. Schakel ons in voor uw boekhouding, dan kunt u ontspannen ondernemen.

Climb2success is de accountant van de toekomst. We gaan graag voor de extra mijl en hebben een zeer divers dienstenpakket dat past bij uw bedrijf. Wij bieden uw bedrijf enerzijds standaard-producten en anderzijds diensten op maat.

Wij houden ons ook bezig met proces en de mens achter de getallen. Wij verlenen boekhoudkundig- en belastingadvies, werken achterstanden in de administratie weg, beheer uw financiële en bedrijfsprocessen en verzorgt training op het gebied van vaktechnische en persoonlijke competenties.

Met andere woorden Climb2success is een ‘One-Stop Shop’ voor de ondernemer die zijn online administratie wil uitbesteden, maar ook op zoek is naar een ‘sparringpartner’ met een ‘hands on’ aanpak.

CALL ME
+
Call me!