Consulting

Climb2Success combineert meer dan 25 jaar ervaring binnen de financiële wereld met de ambitie om synergie te creëren tussen de financiële en bedrijfseconomische bouwstenen van uw organisatie. Wij  kunnen de financiële en operationele bedrijfsvoering  van onze klanten beter op elkaar afstemmen. Dit  doen wij enerzijds door cijfers te vertalen naar strategieën, strategieën naar cijfers  en  door het analyseren van de financiële bedrijfsvoering. Anderzijds zorgen wij voor een betere samenwerking tussen werknemers door middel van interculturele communicatie en interculturele training en coaching binnen uw organisatie.

Win-winsituatie

Het scheppen van meer synergie binnen uw bedrijf levert u een organisatie met extra waarde, die efficiënter werkt. Neem bijvoorbeeld de onderlinge communicatie tussen mensen van verschillende afkomst, discipline of leeftijd. Deze kunnen zeer van invloed zijn op een goede onderlinge samenwerking. Climb2Success kan dit probleem voor u oplossen. Als deskundige sparringpartner gaan wij samen met u op zoek naar integrale oplossingen voor uw managementproblemen. De inzet van de kwaliteiten en de talenten van uw personeel zijn  immers  net  zo belangrijk als  het financiële beheer van uw onderneming.

Aanpak managementproblemen

Climb2Success biedt u een vernieuwende methode om de onderlinge samenwerking van uw medewerkers

te   verbeteren. Wij   doen  hiervoor een diepgaande business en competentiescan binnen uw organisatie. Indien nodig   zetten wij  management instrumenten in om de  dialoog  tussen sleutelfiguren  van  uw  bedrijf te structureren. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan de Intercultural Readiness Check (IRC) van Intercultural Business Improvement (IBI), de Waardenmatrix van Hans Versnel en Hans Koppenol, de Spiraal Dynamic van Don Beck en Chris Cowan, de Connection-Scan en de KoersKaart van Sietse Rauwerdink — SietseR.

Heeft uw organisatie ook behoefte om de interculturele communicatie binnen uw onderneming te verbeter en/ of bent u als ondernemer op zoek naar een maatwerk interculturele training en mentoring traject ? Bel dan gerust met 0628250166 voor een vrijblijvende afspraak.

CALL ME
+
Call me!