Administratiekantoor voor al uw financiële diensten

Bent u op zoek naar dat unieke administratiekantoor in Den Haag? Dan hebt u ons gevonden. Climb2Success neemt u de zorg van uw financiële administratie uit handen. Wij leveren al meer dan 25 jaar financiële diensten gecombineerd met interculturele training en interculturele communicatie binnen organisaties. Bent u een ZZP’er, Mkb’er of multinational? Nederlandstalig of anderstalig? Bij ons is uw administratie in goede handen en voor een aantrekkelijk tarief. U kunt ons inschakelen voor uw traditionele boekhouding en boekhouden in de Cloud. Dat geeft u de vrijheid om te doen wat u het liefste doet: ondernemen.

Administratiekantoor en advieskantoor met holistische benadering
Climb2Success kijkt verder dan de cijfers. Wij houden ons ook bezig met de mens en het proces achter die getallen. Naast de verzorging van uw boekhouding, belastingaangiften en jaarrekening, bieden wij u een innovatieve aanpak voor het oplossen van managementproblemen, kostenvermindering en verhoging van uw winst. Wij doen dit met behulp van een  uitgebreide business en competentiescan binnen uw bedrijf.

Zo nodig zetten wij management tools in als het INK-management model van de Stichting INK, het MOI concept van Shinoska.com, de Golden Circle van Simon Sinek,  het Fushion Management van Unique Sources, de Connection Scan van Connection-Scan.com, het Canvas model van Business Model Inc., het Ansoff Groeimodel van Igor Ansoff, het Trialogue concept van Human Factor AS, het First Things First concept van Stephen R. Covey Sr., het Semco-Stijl model van Ricardo Semler,  de KoersKaart Tool van de Koers, en de  Intercultural Readiness Check van Intercultural Business Improvement (hier interne link naar pagina: Specialisatie). Bij ons ontvangt u dus 3 voor de prijs van 1.

CALL ME
+
Call me!